Logo

Voetreflex en medisch pedicurepraktijk Rian Rensen

Looiseweg 46,  6595 PC  OTTERSUM

telefoon:  0485-540 291
e-mail:     info@voetenverwennen.nl
Home
Mijn praktijk
Voetreflexmassage
Pedicure
Medisch pedicure
Strictly Pure
Prijslijst
Contact
Vakorganisatie
Pedicure

Rian Rensen
Een goede voetverzorging is voor iedereen belangrijk. Niet alleen voor mensen die last hebben van hun voeten. Nee, een goede voetverzorging is voor man en vrouw, jong en oud.
Kortom; iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging.

Of u nu veel zit, staat of aan sport doet, realiseert u zich dat uw hele gewicht vaak op uw voeten rust.
Een mens zet gemiddeld tussen de acht- en tienduizend stappen per dag. Als onze voeten dan klachten geven, wordt ook ongemerkt de houding veranderd om de voeten te ontzien. Mede hierdoor kunnen andere klachten, zoals knie, heup- of rugklachten ontstaan. 
Kortom; een pedicurebehandeling is dus geschikt voor iedereen, of u nu klachten heeft of niet.

In mijn praktijk werk ik met de zogenaamde nattechniek. Hierbij wordt tijdens de behandeling de te behandelen plek gekoeld door middel van gedemineraliseerd water dat tijdens het gebruik van de freesmotor op de huid wordt gesprayd. Het voordeel hiervan is dat tijdens het frezen nauwelijks of geen branderig gevoel ontstaat. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Ik werk volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. Dit betekent onder andere dat ik uitsluitend werk met gedesinfecteerde instrumenten en steriele mesjes. Hiermee wordt de overdracht van besmettelijke ziekten voorkomen.Behandeling op afspraak

Privacy policy