Logo

Voetreflex en medisch pedicurepraktijk Rian Rensen

Looiseweg 46,  6595 PC  OTTERSUM

telefoon:  0485-540 291
e-mail:     info@voetenverwennen.nl
Home
Mijn praktijk
Voetreflexmassage
Pedicure
Medisch pedicure
Schimmeldiagnostiek
Ries Cosmetics
Strictly Pure
Prijslijst
Contact
Route
Vakorganisatie
Schimmeldiagnostiek

Veel mensen hebben last van nagels die geel ogen en verdikt zijn. Mogelijk is er sprake van een schimmelinfectie. Na het succesvol volgen van de cursus Schimmeldiagnostiek kan ik voortaan rechtstreeks bij UMC Radboud laten testen of er inderdaad sprake is van een schimmelinfectie. Om de test te kunnen uitvoeren, knip ik een stukje van uw nagel af en stuur dit op naar het UMC Radboud. Na ongeveer 10 dagen ontvang ik van het UMC Radboud de uitslag.

Mocht er inderdaad sprake zijn van een schimmelinfectie dan zal ik samen met u een behandelplan opstellen. Naast behandeling met schimmelbestrijders komen ook zaken als hygiŽne met schoenen en sokken aan bod. Alles erop gericht om de schimmelinfectie te bestrijden en de kans op herbesmetting zo klein mogelijk te maken. Een schimmelinfectie zal bijna nooit zelf genezen.

De kosten van het onderzoek bedragen € 38,00 (afhankelijk van de afspraken die de verzekeraar gemaakt heeft voor deze diagnostiek) en worden afgeschreven van uw eigen risico bij uw zorgverzekering. De kosten voor het afnemen van de nagel, het opsturen en de administratie zijn € 5,00. Deze kosten worden niet vergoed.
Behandeling op afspraak

Privacy policy