Logo

Voetreflex en medisch pedicurepraktijk Rian Rensen

Looiseweg 46,  6595 PC  OTTERSUM

telefoon:  0485-540 291
e-mail:     info@voetenverwennen.nl
Home
Mijn praktijk
Voetreflexmassage
Pedicure
Medisch pedicure
Schimmeldiagnostiek
Ries Cosmetics
Strictly Pure
Prijslijst
Contact
Route
Vakorganisatie
Een schimmelnagel anders bekeken

In mijn praktijk kom ik regelmatig mensen tegen die last hebben van een schimmelnagel en vaak al allerlei producten hebben geprobeerd om van die schimmelnagel af te komen. Vaak echter zonder resultaat. Hoe kan dit? Deze vraag heeft mij ook lang bezig gehouden. Totdat ik op een vakbeurs Richard van Nesse van ‘Ries Cosmetics’ tegenkwam.

Ries Cosmetics gelooft dat schoonheid zowel van binnenuit komt als van buitenaf. Dus als een schimmelnagel met een behandeling van buitenaf niet geneest dan moet er van binnen iets aan de hand zijn. ’Ries Cosmetics’ heeft hiertoe een methode ontwikkeld gebaseerd op Oosterse geneeswijzen waarbij gebruik wordt gemaakt van tongdiagnostiek. Tongdiagnostiek is een eeuwenoude methode om de disbalans van uw lichaam op te sporen. Door het corrigeren van de disbalans wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en kan het lichaam mogelijk zelf weer een aantal problemen oplossen, zoals een schimmelnagel.

Waar komt een schimmelnagel vandaan?
Een schimmelnagel heeft vaak een hormonale aard of is gerelateerd aan darmproblematieken. Er zal in beide gevallen van binnenuit met voedingssupplementen gewerkt worden om dit op te lossen en in sommige gevallen in combinatie met een voedingsadvies.

Hieronder een voorbeeld van de ontwikkeling van een schimmelnagel bij gebruikmaking van de benaderwijze van ‘Ries Cosmetics’.

Voor Na 3 maanden

U ziet een duidelijke verbetering van de schimmelnagel.

Hoe wordt deze verbetering nu bereikt?
Op basis van de tongdiagnostiek wordt een analyse gemaakt van de disbalans die in het lichaam aanwezig is. Deze analyse wordt gebruikt om een behandelplan op te stellen waarbij een behandeling volgt met voedingssupplementen, ondersteund door crème en serum. In sommige gevallen zal ook met een voedingsadvies gewerkt worden. Kortom; de behandeling is geheel afgestemd op uw situatie.

Het afgelopen jaar heb ik diverse opleidingen en masterclasses dermatologie en voet gevolgd bij ‘Ries Cosmetics’ en ben ik ben opgeleid om een behandelplan op maat voor u te maken op basis van uw tongbeeld en deze te behandelen. Om ervoor te zorgen dat mijn behandelplan juist is opgesteld vindt er nog altijd een review plaats door ‘Ries Cosmetics’.

Hierboven heb ik kort weergegeven hoe een schimmelnagel anders bekeken en behandeld kan worden. Wilt u hierover meer informatie hebben of kijken of deze behandelwijze mogelijk geschikt is voor u? Neemt u dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

De producten van ‘Ries Cosmetics’
De ingrediënten van Ries Cosmetics voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en komen van een gerenommeerde farmaceut. De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen en op elkaar afgestemd voor een optimaal resultaat. Zo vormen voedingssupplementen, crème en serum een homogeniteit voor een optimaal resultaat. De producten van ‘Ries Cosmetics’ zijn 100% natuurlijk zonder toevoeging van parfums en chemische conserveringsmiddelen.
Bovendien is ‘Ries Cosmetics’ anti-allergisch, dermatologisch en dierproefvrij getest.

Behandeling op afspraak

Privacy policy